A rendelőről

Rendelőnk Budapest egyik központi részén, a Móricz Zsigmond körtér mellett helyezkedik el.  A helyszín kiválasztásakor fontos szempont volt, hogy pácienseink számára könnyen megtalálható, tömegközlekedéssel egyszerűen megközelíthető, viszont kellemes, szép városi környezetben helyezkedjen el. A Duna-part közelsége pedig még inkább ezt az elvárásunkat szolgálta.

Egyik fontos célunk, hogy az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, a pácienseinknek mind az esztétikai, mind a tökéletes funkció és a tartósság iránti igényét kielégítsük. Ezt a célt szolgálja rendelőnk felszereltsége is. Többek között fogászatunkon megtalálható rtg-felvétel és CBCT-felvétel készítésére is alkalmas készülék, amely ma már szinte elengedhetetlen egy alaposan megtervezett fogászati kezeléshez. Fontos szempont, hogy a nekünk bizalmat szavazó pácienseknek egy előre tervezhető, rejtett költségekkel nem járó komplex kezelést biztosítsunk, ezt szolgálja az első alkalommal történő állapotfelméréssel egybekötött panoráma rtg-felvétel készítése is, amit egy egyénileg felállított kezelési terv és árajánlat követ.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján nagy meggyőződéssel mondhatom, hogy a legfontosabb visszatartó erő az emberekben, hogy felkeressék akkor is a fogorvost, ha nincs panaszuk, a félelem. Fogászatunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a hozzánk betérő páciensek szívesen térjenek vissza a szükséges féléves kontrollokra is, és a fogászati beavatkozás egy kellemes emlékként maradjon meg. Ezért is elsődlegesnek tartjuk a kezelések menetéről való előzetes tájékoztatást illetve a fájdalommentesség szem előtt tartását.

Amennyiben szeretne időpontot egyeztetni vagy további felvilágosítást kérni, azt az alábbi telefonszámon megteheti: 0670/615-1437